2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Kaza yaptı etrafa kurşun yağdırdı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazası sonrası silahına sarılan sürücü, 9 kişiyi yaraladı. 

Olay sırasında evinin önünde bulunan yaşlı bir kadın da bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi Lokman Caddesi üzerinde C.B. yönetimindeki ticari minibüs ile araç sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 06 AP 1384 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın ardından öfkelenen otomobilin sürücüsü, silahına sarılarak minibüsü kurşun yağmuruna tuttu. 

Olayda minibüs yolcularından A.T, D.B, S.T, Y.T, R.A. (20), M.A. (28), Ç.A. ve D.Ö, silahtan çıkan kurşunlarla yaralandı. Vücudunun çeşitli bölgelerine isabet eden kurşunlarla yaralanan yolcular olay yerine gelen ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. 

Bu sırada olayın yaşandığı bölgenin yakınında oturan ve olayla hiçbir ilgisi bulunmayan A.Ş. (80) isimli yaşlı kadın ise tabancadan çıkan kurşunlara hedef olmaktan kurtulamadı. Bacağından yaralanan talihsiz kadın, Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edilirken, silahla minibüsü kurşun yağmuruna tutan otomobilin sürücüsü ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
İha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 03:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?