1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kazada ölü sayısı 5'e çıktı

Kayseri'de dün meydana gelen ve 4 çocuğun ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında, ölü sayısı 5'e yükseldi.

Dün meydana gelen trafik kazasında yaralanan Ali Zurnacı (8) tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bu sabah doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan Berivan Zurnacı'nın tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

Melikgazi ilçesi Necip Fazıl Bulvarı'nda dün meydana gelen kazada, M.S. yönetimindeki 38 FF 630 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Tugay Zurnacı (7), kardeşi Muharrem (3) ile kuzenleri Serap (9) ve Veysel Zurnacı'ya(7) çarparak ölmelerine, Berivan ve Ali Zurnacı isimli çocukların da yaralanmalarına neden olmuştu.

Kazadan sonra kaçan ve bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan 26 yaşındaki M.S'nin sürücü belgesinin olmadığı da ortaya çıkmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2007 Cuma 10:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamdi koncaoğlu IP: 85.106.203.xxx Tarih : 18.05.2007 20:39:48
ilk önce ölen çocuklara allahtan rahmet ailesinede başsağlığı diliyorum gerçekten çok büyük bir acı bu caninin ehliyeti yokta neden trafiğe çıkıyor adaletin böyle canileri idam etmesi lazım ehliyetsiz araba kullan vede o melek gibi daha yeni dünyaya alışmaya çalışan çocukları ez öldür vede sonrada kaç gereği yapılsın