7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

KCETAŞ'tan kayak kursu

KCETAŞ'TAN KAYAK KURSU

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. personelinin çocuklarından oluşan 126 kursiyer karne yarıyıl tatilinde katıldıkları kayak kursunu başarıyla tamamladı.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. bir yandan elektrik dağıtımı ve üretimi yaparken, diğer yandan da gerek personel , gerekse onların eş ve çocuklarına yönelik bir takım sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemeyi ihmal etmiyor. KCETAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci personel çocuklarına yönelik yazın düzenledikleri futbol ve yüzme kurslarının ardından karne yarıyıl tatili nedeniyle bu kezde kayak kursu düzenlediklerini söyledi.

Büyükkeçeci. "Amacımız çocuklarımızı okulların tatil olduğu dönemlerde bir takım zararlı ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onları bir spor branşına yönlendirerek böylelikle okullarındaki başarılarının da artmasına vesile olmaktı. Bu amaçla yazın yüzlerce personel çocuğumuzu yaş grubuna göre yüzme ve futbol kursuna yönlendirdik. Şimdi bu çocuklarımızın çoğu Elektrikspor yüzme kulübümüzde lisanslı sporcu olarak faaliyetlerini sürdürüyorlar. Bir yandan da onların okullarındaki ders başarı grafiklerini takip ediyoruz. Her ikisini bir arada gayet başarılı bir şekilde götürüyorlar. Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte bu kez 10-16 yaş grubunda toplam 126 çocuğumuza yönelik 3 öğretmen nezaretinde kayak kursu düzenledik. 31 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında 2 grup halinde gerçekleştirdiğimiz kurslarda tüm yavrularımız kayak yapmayı öğrendi. Ben kayak öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda Elektrikspor Kayak Kulübünü kurup bu çocuklarımızın kayak sporunu sürekli hale getirmelerini ve ileride iyi birer sporcu olarak şehrimizi ve ülkemizi müsabakalarda temsil etmelerini ümit ediyorum" diye konuştu.

Kayak öğretmenleri Hazım Söğüt, Mehmet Nestle ve Mustafa Kayhan nezaretinde iki haftalık kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler ise hem Şirket Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'ye hem de kurs öğretmenlerine teşekkür ettiler. Kurs Öğretmenlerinden Mehmet Nestle ise çocukların büyük azim ve istekle bu kurslara katıldıklarını, kendilerine gösterilen hareketleri gayet güzel bir şekilde uyguladıklarını belirterek, "Bu çocuklarımıza hem keyifli bir yarıyıl tatili yaşattık, hem de kayak sporunu öğrettik. Çocuklarımızda mutlu, bizde mutlu olduk" dedi.

KCETAŞ'TAN KAYAK KURSU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 13:50:01
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 13:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?