5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Keleştemur öğrencilerle buluştu

REKTÖR KELEŞTEMUR, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde "Yaşadığımız Kent Kayseri" programının bu haftaki konuğu Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur oldu.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan Kültür Sosyal İşleri Daire Başkanı Oktay Durukan, belediye olarak her yaştan ve her zevke hitap eden kültür sanat etkinlikleri düzenlediklerini söyledi.

Durukan, "Bu etkinliklerin içerisinde gençlerimize ayrı bir önem veriyoruz. Gençlerimize yönelik düzenlediğimiz etkinliklerin bir kısmı 'Liselerarası Tiyatro Festivali' gibi sanatsal faaliyetler olurken, bir kısmı da bugün gerçekleştireceğimiz 'Yaşadığımız Kent Kayseri' programı gibi sosyal ve eğitici bir program oluyor. Yaşadığı kenti daha yakında tanıyan, tanıdıkça daha çok seven ve bu şehir için yeni projeler ortaya koyan gençlerimizin yetişmesine katkı sağlamak için dört yıldır 'Yaşadığımız Kent Kayseri' programını gerçekleştiriyoruz" dedi.

Daire Başkanı Oktay Durukan'ın konuşmasının ardından günün anısına Rektör Keleştemur'a plaket takdim etti.

Plaket takdimin ardından sonra kürsüye gelen Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur "Erciyes Üniversitesi ve Kayseri'de Yüksek Öğretim Hayatı" konulu söyleşiyi gerçekleştirdi.

Erciyes Üniversitesi'ni gençlere tanıtarak üniversitenin kültür ve sanatsal faaliyetlerini, akademik yapısını, akademik personel dağılımını, bilimsel çalışmalarını, üniversite içerisinde bulunan fakülteler ve yüksek okullar hakkında öğrencilere bilgi aktarımında bulunan Rektör Keleştemur, öğrencilerin sorduğu soruları da yanıtlayarak konuşmasına son verdi.

REKTÖR KELEŞTEMUR, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
REKTÖR KELEŞTEMUR, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 19:25:03
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 20:38:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?