5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Keresteler cayır cayır yandı!

Kayseri'de bir kereste deposunda çıkan yangın, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile özel ve resmi kurumların takviyesiyle güçlükle kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Esentepe Mahallesi 87. Sokak üzerinde bulunan Ali Fidan'a ait Fidan Kereste Deposu'nda yangın çıktı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen araçlarla yangına müdahale eden Büyükşehir Belediyesi itfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine Boydaş A.Ş., Kayseri Şeker Fabrikası ve 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan gelen itfaiye araçları da destek verdi. Alevlerin çevredeki iş yerlerine sıçramaması için yoğun uğraşlar veren itfaiye ekipleri, yangını güçlükle kontrol altına aldı.

Polis ekiplerinin de çevrede güvenlik önlemi aldığı yangın sırasında gökyüzünde adeta duman bulutları oluştu. Kereste dolu depoda soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış sebebinin ise araştırıldığı bildirildi. Soğutma çalışmalarının ardından hasar tespiti yapılacağı, yangınla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 12:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?