5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kilci: 'Firmalarımız bizi gururlandırdı'

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan, Türkiye'nin en büyük sanayi kuru­luşu arasında bu yıl 14 Kayseri firmasının bulunmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Hasan Ali Kilci, Kayserili firmaların başarılarıyla bu sıralamaya girmeyi bir gelenek haline getir­mesinin herkesi mutlu ettiğini belirtti.

Kilci, “Firmalarımızın geçen yıla göre performanslarının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü 2007 yılında 17 firmayla, 2008 yılında 16 firmayla bu listede yer alırken, 2009 yılına geldiğimizde 14 firmayla yer almamız bizim sürekli dile getirdiğimiz sıkıntıların bir ispatıdır. Her şeye rağmen bu firmalarımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Kayserililerin ünlü girişimcilik ve verimlilik özelliklerini bir kez daha ispat eden firmalara teşekkür ederim. Kayseri Ticaret Odası olarak en büyük dileğimiz, Kayserimizden daha çok firmamı­zın bu listeye girmesi ve başarılı işlere imza atmasıdır. Önümüzdeki yıllar sıralamaya daha fazla üyemizin gireceğini umut eder, ilk 500'e giren üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 10:36:31
Güncelleme :23 Temmuz 2009 Perşembe 10:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?