5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

KİOSK belediyeciliği başladı

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi, referans belediye olma özelliğini bir kez daha göstererek, iletişim çağına ayak uydurarak Dokunmatik Bilgi Terminali (KİOSK) belediyeciliğini başlattı.

Açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KİOSK sistemiyle tüm iletişim olanaklarını vatandaşın ayağına götürdüklerini söyledi.

Başkan Büyükkılıç, “Bilgi İşlem Müdürlüğümüzün bu çalışması sayesinde vatandaşlarımız, belediyemizin durumunu takip etmenin yanı sıra kendilerine ait tahakkuk bilgilerini alabilecekler ve güncel haberlerle duyurulara ulaşabilirler. Vatandaşlara yönelik yepyeni bir hizmet olan bu sistemi kurmamızdaki amaç, artan vatandaş memnuniyeti ve belediyeler için yeni iletişim kanalı olmasının yanı sıra şeffaflığın da güzel bir örneği olmasıdır. Belediye hizmet binasının girişine ve şehrin çeşitli noktalarına yerleştirilen KİOSK sistemi sayesinde belediye başkanı, hizmet birimleri, hizmet arşivi, yeni projeler, haberler ve duyurulara, kullanıcı sicil numaralarını ve şifrelerini giren vatandaşlar tarafından bu bilgilere kolayca sahip olunabilecektir” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 18:07:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?