8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kiracısını pompalı tüfekle vurdu

KİRACISINI POMPALI TÜFEKLE VURDU

Kayseri'de, ev sahibi ve kiracı arasında çıkan tartışma kanlı noktalandı. Ev sahibi, kiracısı olan üniversite öğrencisini pompalı tüfekle vurdu.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Talas ilçesinde meydana gelen olayda ev sahibi A.B (58) ile kiracısı üniversite öğrencisi A.A. (25) arasında kira meselesi yüzünden tartışma çıktığı öğrenildi. Yaklaşık 5 aylık kira ve bina aidatını vermediği iddia edilen A.A. ile tartışan ev sahibi A.B.'nin otomobilinin bagajından çıkardığı pompalı tüfekle ateş etti. A.B.'nin tüfeğinden çıkan saçmalar A.A.'nın yüzüne, boynuna ve karnına isabet etti. Ev sahibi A.B. olay yerinden otomobili ile kaçarken, ağır yaralanan A.A. komşuları tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın görgü tanıkları, “A.B. ile A.A. kira meselesi yüzünden tartışıyordu. A.B. otomobilinin arkasından çıkardığı tüfekle A.A.'ya ateş etmek istedi. Engellemeye çalıştık ancak olmadı. A.A.'yı öldürmek için sıktı” diye konuştu.

Olayın yaşandığı Huzur Apartmanı'nın kapıcısı S.S. ise, “Ev sahibi A.B. ve A.A. kira meselesi yüzünden tartıştı. A.A.'nın birikmiş bina aidatı ve kira borcu vardı. Ben içeri bina defterini getirmeye gittiğimde silah sesi duydum. Dışarı çıktığımda A.A.'nın yaralı olduğunu gördüm” diye olayı anlattı.

Oğlunun vurulduğunu öğrenen anne D.A.'da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geldi. Oğlunun ağır yaralandığını öğrenen acılı anne göz yaşlarına boğuldu.

Olayın zanlısı A.B. polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, ağır yaralanan A.A.'nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

KİRACISINI POMPALI TÜFEKLE VURDU
KİRACISINI POMPALI TÜFEKLE VURDU
KİRACISINI POMPALI TÜFEKLE VURDU
KİRACISINI POMPALI TÜFEKLE VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı 17:28:02
Güncelleme :2 Mart 2011 Çarşamba 14:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?