5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kıranardı'da yollar genişledi

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı bölgesinde yol genişletme ve çevre düzenleme çalışması yapıldığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kıranardı bölgesinde KASKİ tarafından içme suyu ve kanalizasyon çalışması yapıldığını ve bölgenin birçok yerinde bu çalışmanın tamamladığını söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, “Kıranardı bölgesinde KASKİ tarafından sürdürülen içme suyu ile kanalizasyon şebekesi döşeme çalışması tamamlanan alanlarda Melikgazi Belediyesi olarak asfalt çalışması yaptık. Ancak Kıranardı bölgesinde soğuk asfalt olarak bilinen çalışma gerçekleştirdik, çünkü Kıranardı bölgesinde önümüzdeki yılda doğalgaz çalışması gerçekleştirilecek. Bundan dolayı yolların yeniden doğalgaz çalışması için eşileceğinden bu çalışmayı gerçekleştirdik. Doğalgaz döşendikten sonra Kıranardı bölgesine yakışır yol, kaldırım ve sıcak asfalt çalışması yapılacaktır” dedi.

Kıranardı'nda 1800 metre uzunluğunda soğuk asfalt çalışmasının tamamlandığını ve ayrıca 450 metre uzunluğunda yeni yol açıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kıranardı bölgesinin yapılan çalışmalar ile çamurdan kurtarıldığını ve kışa hazır hale getirildiğini kaydetti. Başkan Büyükkılıç, belediye otobüsü ile ana ulaşım hatlarının öncelikli olarak asfaltlandığını ve bu yollarda güvenli, seri ulaşım için her türlü çalışmanın yerine getirildiğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 18:51:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?