30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kızılay'a kan bağışı

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi tarafından Kızılay'a kan bağışı kampanyası düzenlendi. Düzenlenen kampanyada yaklaşık 50 kişi kan bağışı yapıldı. 

Şube binasında gerçekleştirilen bağış kampanyasının bir başlangıç olduğunun altını çizen Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ile yapılan toplantının ardından kan bağışında bulunma kararı aldıklarını söyledi. Özdemir, bağış konusunda Kızılay'a müracaat ettiklerini belirterek, "İnşallah bağışladığımız kanlarımız hayırlı olan yerlere gider. Amacına ulaşması tek temennimiz. Bizim burada yaptığımız bağış bir başlangıç olacaktır. Üyelerimizle birlikte bütün Kayseri'mizi bağışta bulunmak için çağrımızı yineliyoruz. Bağışta bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 

Hizmet-İş Sendikası'nın duyarlılığından dolayı mutlu olduğunu belirten Kızılay Kan Merkezi Birim Yöneticisi Dr. Adem Tatar ise, "Biz Kızılay olarak aracı bir kurumuz. Bağış yoluyla topladığımız kanları ihtiyacı bulunan hastalarımıza ulaştırmakla görevliyiz. Bu vazifemizde bizlere destek veren herkese başta Hizmet-İş Sendikası olmak üzere tekrar teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Şube binası içerisinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına ilk olarak yaklaşık 50 kişilik bir grup katılırken, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, bağışların Kızılay merkezinde devam edeceğini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2006 Çarşamba 16:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?