3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kızılay'dan yoksullara yardım

Kızılay Kayseri Şubesi kadın gönüllüleri tarafından tespit edilen mağdur insanlar için hazırlanan Ramazan paketlerinin dağıtıldığı bildirildi.

Kızılay Kayseri Şubesi'nden yapılan açıklamada, Kızılay kadın gönüllüleri tarafından Kayseri'nin Yahyalı ilçesi ve civar dağ köylerde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaşarak, yardımları gerçek sahiplerine ulaştırdığı belirtildi.

Ulaşılması zor, insanların uğramadığı dağ köylerindeki mağdurlara Kızılay araçlarının ulaştığı ifade edilen açıklamada, “Giyecek ayakkabıları dahi olmayan, yemek kültürü bilmeyen, insanların ulaşamadığı Kapuzbaşı, Ulupınar, Büyükçakır, Çubukharmanı, Değirmenocağı köylerinde yaşam savaşı veren bu insanlara Kızılay yardım elini ulaştırdı. Hazırlanan iaşe paketlerini gerçek ihtiyaç sahiplerine götüren Kızılay ekibi, görevlerini yapmanın huzurunu yaşarken, yardım paketlerini alanların da yüzleri güldü. Ulaşım sıkıntılarına rağmen her türlü koşulu göze alarak mağdur insanlara yardım elini uzatan Kızılay ekibi, Ramazanda da ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu” denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 14:54:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?