3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kocasinan Belediyesi bayramlaştı

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, atölye ve hizmet binasında belediye personeliyle bayramlaştı.

Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi Atölyesi'nde sabah düzenlenen törende personelle bayramlaştı. Başkan Bekir Yıldız personele hitaben yaptığı konuşmada, “İnşallah istediğiniz gibi bir bayram yaşamışsınızdır. Belediyeler olarak işimiz, insanlarımıza hizmet etmektir. Bunun için gece gündüz çalışıyorsunuz. Şehrin yüzünü ağartıyorsunuz. Bayramda vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu şehri bir numara yapmak için gösterdiğiniz gayrete teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Biz de hakkınızı gününde ödemek için gayret gösteriyoruz. Çok şükür bugüne kadar bir gecikme yaşamadık. Ailenizle ağız tadıyla nice mutlu bayramlar yaşamanızı diliyorum” dedi.

Başkan Bekir Yıldız daha sonra hizmet binasında görevli personelle bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Başkan Yardımcıları Esat Öztürk ve Mustafa Çapan'la birlikte daire müdürleri de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 15:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Niyazi TURAÇ IP: 88.229.223.xxx Tarih : 7.10.2008 11:15:45

Türkiye deki bütün kurumlarda Bayramlaşma merasimi mesai saati içinde yapılır.Birde tatil gününde gelin bayramlaşalım denilse acaba kaç kişi gelir merak adiyorum.