5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kocasinan belediyesi kışa hazır

KOCASİNAN BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, soğuk havalarla birlikte kış hazırlıklarını tamamladıklarını ve kara hazır olduklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi’nin her yıl 15 Kasım tarihinden sonra kar yağacakmış gibi plan ve hazırlıklarını yaptığının altını çizerek, “Bu kış eskisinden 7 kat daha büyük bir alanımız olacağı için 230 bin TL’ye yeni bir tuzlama ve kar kürüme aracı daha almıştık. 24 saat hizmet verecek şekilde; 8 greyder, 9 kepçe, 32 kamyon ve 285 personelden oluşan 4 karla mücadele ekibi hazırlandı. Araçlarımızı ve personelimizi kar ve buz mücadelesine hazır hale getirdik” dedi.

Kar, kış ve buz mücadelesi yapacak araçlar başta olmak üzere bütün araçların kışlık bakımının da yapıldığını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “200 ton stok olmasına rağmen 250 ton daha tuz alacağız. Kar yağışıyla birlikte ilk olarak kritik noktalar; Gaziosman Alt Geçit, Sümer Üst Geçit, Sinan ve Ihlamur Köprüsü’nde tuzlama işlemine başlayacağız. Şeker, Yenidoğan, Boztepe, Sancaktepe, Kocasinan, Yavuz Selim ve Erkilet ile birlikte yeni bağlanan mahallerimizde, şehir içindeki kavşaklarla, sağlık kuruluşlarına ulaşan yollarda kar ve buz temizliği yapacağız. Belediyelerimizin kış hazırlığı yanında sürücülerimizin tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

KOCASİNAN BELEDİYESİ KIŞA HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 14:26:02
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 10:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?