5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kocasinan kışa hazırlanıyor

KOCASİNAN BELEDİYESİ'NDEN ASFALT ÇALIŞMASI

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, ilçeye yeni bağlanan mahallelerin tespit edilen eksiklerini yağmur, kar başlamadan tamamlamak için süratli biçimde çalıştıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi'ne yeni bağlanan mahallelerin eksiklerini kış gelmeden tamamlayacaklarına dair söz verdiklerini belirterek, “Eksikleri kar düşmeden tamamlamak için çalışmaları hızlandırdık. İlkbahardan sonbahara kadar geçen sürede zaten eksikliklerin yüzde 95'ini tamamladık, hiçbir eksik bırakmayacağız” dedi.

Kocasinan Belediyesi coğrafyasının en yüksek yerleşim yerinin Erkilet Yukarı Mahalle olduğuna dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, “Erkilet'te kazaları önlemek, yaya, yol ve araç güvenliğini sağlamak amacıyla 450 bin lira harcama yaparak 1,5 kilometre uzunluğunda istinat duvarı yaptık. Yukarı Mahalle'de 200 bin lira daha harcama yaparak bin 250 metre uzunluğundaki cadde ve sokağı asfaltla kapladık. Kar düşene kadar çalışmalarımız devam edecek, eksikleri bitireceğiz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 14:14:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?