5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kocasinan temizleniyor

KAYSERİ'DE BAYRAM SONRASI TEMİZLİĞİNE BAŞLANDI

Kayseri'nin Kocasinan merkez ilçe belediyesi, Kurban Bayramı'nın ardından kurban satış ve kesim yerlerininin temizliğine başlanıldığını söyledi.

Kocasinan Belediyesi atölye ve hizmet binasındaki bayramlaşma töreninde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye çalışanlarına ağız tadıyla, sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara ulaşmaları dileğinde bulundu. Yıldız, "Personelimizin alın teri yere düşmeden hakkını ödemeye gayret ediyoruz. 16 yıldır 32 bayram hiç aksaklık olmadı, inşallah bundan sonra da olmayacak. Hepinize teşekkür ediyorum. Ailenizle, anne ve babanızla, gönül huzuru ile bayramlar yaşamanızı dilerim" temennisinde bulundu.

Kocasinan Belediyesi'nde 16 yıldır mağdur edilmediklerini vurgulayan Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir ise, "Başkanımız bizi hiç üzmedi. Bayramdan önce yine maaş ve ikramiyelerimizi ödeyerek huzur içinde bayram geçirmemizi sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, bayram öncesi 234 işçi personele 100 bin lira bayram ikramiyesi dağıttıklarını belirterek, "Kazasız belasız bir bayramdan sonra kurban satış ve kesim yerlerinde temizlik yapıyoruz. Mekanlar süpürülüyor, kan ve yağ atıkları yıkandıktan sonra kireçleniyor. Mikrop oluşmasını engellemek için kireç tekrar süpürgeyle mekana yayılıyor. Ardından dezenfekte edilerek yeniden kullanıma hazır hale getiriliyor. Temizlik ve hijyene özen gösteren hemşerilerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öte yangan personel arası gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Başkan Yardımcıları Mustafa Haspaylan, Esat Öztürk, Mustafa Çapan'la birlikte daire müdürleri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 14:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?