5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kocasinan'da sosyal tesis açıldı

KOCASİNAN BELEDİYESİ'NDEN SOSYAL TESİS AÇILIŞI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediyeler arasındaki uyum ve işbirliğinin kente hizmet olarak yansıdığını söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nin yaptırdığı Beyazşehir Sosyal Tesisleri, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Hotman, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Şehirlerin canlı organizma olduğunu, sürekli bakım ve ihtimam istediğini vurgulayan Başkan Özhaseki, “Belediyeler çalışır, hizmet yaparsa şehir yaşanabilir olur, insanlar keyif alır. Biz işbirliği içinde şehrimizin ihtiyaçlarını karşılıyor, Kayseri'ye hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 4 bir taraftan bir maratoncu gibi koşturuyoruz. İşbirliğimiz, dayanışmamız Kayseri'ye iyilik, hizmet ve bereket olarak yansımaktadır” dedi.

Model ve modern şehir tanımını yaparak Kayseri'yle mukayese eden Başkan Özhaseki, “81 vilayet içinde; altyapısı sağlam, düzgün, suyunu taşımış, kanalını yapmış, elektrik hatlarının çoğunu yer altına almış bir şehiriz. Doğalgazı büyük oranda tamamlamış ve büyükşehirlerin sıkıntılarını yaşamayan, fakir ve fukarasını gözeten bir şehir konumdayız. Bazı şehirlerde başkanlar medya vasıtasıyla konuşuyor. Biz sürekli işbirliği içindeyiz. Bakın Bekir Başkanım eline sağlık, güzelce yapmış. Biz de işleteceğiz. 100 bin hanım kardeşimiz 75 ayrı branşta bu kurslardan faydalanıyor” diye konuştu.

Vatandaşlarla yapılan görüşme neticesinde mahallenin eksiklerinin tespit edildiğini hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, “Sözümüzü bir bir yerine getiriyoruz. Beyazşehir Mahallesi'nde planlı gelişmeye önem veriyoruz. Mahallemiz insana yakışır planıyla Türkiye'ye örnek hale geldi. Sosyal donatılarla burada yaşanabilir mekanlar sunuyoruz. Yaşlılarımızın dinleneceği, hanımların, gençlerin meslek ve beceri kursları alacağı, boş vakitlerini değerlendireceği, aile ekonomisine katkı sağlayacağı imkanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Mahallemiz için bayram, 24 Kasım Öğretmenler Günü için de bir hediye olsun diye açılışı bugün yapıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından sosyal tesisin açılışı yapıldı.

KOCASİNAN BELEDİYESİ'NDEN SOSYAL TESİS AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 21:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?