5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kocasinan'da yol çalışmaları sürüyor

KOCASİNAN'DAN YOL ÇALIŞMALARI VE KIŞ HAZIRLIKLARI

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni bağlanan Güneşli Mahallesi'nde 3 kilometrelik yeni bir yol çalışmasına başladıklarını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yaptığı açıklamada, yerel seçimler sonrasında Kocasinan Belediyesi'ne bağlanan mahallerin ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun gayret gösterdiklerini söyledi. Yıldız, "Bu mahalle sakinleriyle birebir görüşerek ihtiyaçlarını tespit ettik. Bizim yaptığımız inceleme ve araştırmada belirlediğimiz eksiklerle birlikte çalışmalara başladık. Kar düşene kadar ihtiyaçların karşılanması amacına yönelik çalışmalarımız devam edecek. Özellikle yol çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Çünkü yol, insanların hayatını kolaylaştıran, yaşanan mekanların da yaşanabilir kalitesine katkı sağlayan bir unsurdur. Bu dönem yeni mahallelerimize yeni yollar yaptık" dedi.

Yıldız, 21 Aralık 2009 tarihi itibarıyla hava şartlarının imkan verdiği ölçüde Güneşli Mahallesi'nde 3 kilometre uzunluğunda yeni bir yol çalışması yaptıklarını belirterek, "Bu yol vasıtasıyla Güneşli Mahalleleri arasındaki ulaşımı kolaylaştıracağız. Şimdi alt yapısını bitirip baharla birlikte asfaltını yapacağız"diye konuştu.

Meteorolojik bilgileri yakından takip ederek kar mücadelesinin hazırlıklarını sürekli güncellediklerini söyleyen Yıldız, Kocasinan Belediyesi'nin 15 Kasım tarihinden sonra kar yağacakmış gibi kış hazırlıklarını yaptığına dikkat çekti. Yıldız, "Bu kış 7 kat daha büyük bir alanımız var. Yeni, tuzlama ve kar kürüme aracı aldık. 8 greyder, 9 kepçe, 32 kamyon ve 285 personelden oluşan 4 karla mücadele ekibi 24 saat hizmet verecek şekilde hazır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 18:08:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?