4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kocasinan'ın yeni bütçesi 95 milyon YTL

Kayseri'nin Kocasinan Belediyesi'nin 2009 bütçesi 95 milyon YTL olarak planlanırken, Argıncık Düğün Salonu ise Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edildi.

Kocasinan Belediye Meclisi, Belediye Başkan Bekir Yıldız yönetiminde toplanarak Ekim ayı olağan toplantısını yaptı.

2009 Performans Programı, Gelir Gider Bütçesi, Bütçe Kararnamesi ve Gelir Tarifesi detayları görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

Başkan Bekir Yıldız, ihtisas komisyonlarına yerel seçimlerin yapılacağı mart ayı sonuna kadar üye seçileceğini belirterek seçimlere geçti. İmar Komisyonu üyeliklerine Ahmet Tahir Gül, İsmail Ruhlukürkçü, Ahmet Çolakbayraktar, Mehmet Ermiş, Ömer Faruk Baysal, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine de Suat Özsoy, Mustafa Kükürtçüoğlu, Leyla Öztürk, Hamdi Bahar ve Mehmet Özdemir oybirliğiyle seçildi.

Başkan Bekir Yıldız, Büyükşehir Belediyesi'nin meslek edindirme ve eğitim amaçlı çok çeşitli kursları olduğunun altını çizerek, ”Büyükşehir Belediyesi Bosna Hersek'te bile çok çeşitli, faydalı kurslar düzenliyor. Argıncıktaki eski düğün salonumuzu da bu bölgedeki vatandaşlarımıza eğitim ve meslek kursları düzenlemek üzere istiyorlar” dedi.

Yapılan oylamada Eski Argıncık Düğün Salonu'nun Büyükşehir Belediyesi hizmetine tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Diğer imar değişiklik talep ve çalışmaları İmar Komisyonu'na havale edilirken, komisyonlardan gelen raporlar da komisyon kararına göre oy birliğiyle kabul edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 19:20:33
Güncelleme :6 Ekim 2008 Pazartesi 19:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?