5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Köksal: 'Satan değil katan olacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Mehmet Fatih Köksal, adaylığını açıkladığından bugüne kadar bine yakın ikamette toplantı düzenlediklerini belirterek, Ali Dağı'nın burcuna 30 Mart sabahı MHP bayrağı dikeceklerini iddia etti.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP Talas Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Mehmet Fatih Köksal, ev toplantılarına devam ediyor. Adaylığını açıkladığı 16 Kasım 2009 tarihinden bugüne kadar yaklaşık bin evde sohbet toplantısı düzenlediklerini kaydeden Köksal, en büyük hedeflerinin vatandaş ile iç içe olmak olduğunu kaydetti.

İstişare toplantılarına önem verdiklerini kaydeden Köksal, "Tek tek evlere ziyaretler düzenleyerek vatandaşlarımıza projelerimizi anlatıyoruz. İnsanlarımızın da görüşünü alarak onların sıkıntılarını dinliyoruz. Bizim en büyük projemiz vatandaşlarla iç içe olmak, onlarla aramıza duvar örmemektir. Parti teşkilatımız birlik ve beraberlik içerisinde seçime hazırlanıyor. Tek yumruk halinde seçmenlere projelerimizi anlatıyoruz. Talas son 5 yılda nadasa bırakılmış bir toprak gibi. Zaten görülüyor ki, tuttuğu partiyi beğenmeyen yüzlerce seçmeni MHP mıknatıs gibi kendine çekiyor" dedi

"30 MART'TA ALİ DAĞI'NIN BURCUNA MHP BAYRAĞI DİKECEĞİZ"

Seçmenin nabzını düzenledikleri anketlerle takip ettiklerini ifade eden Köksal, 30 Mart sabahı Ali Dağı'nın burcuna MHP bayrağını dikeceklerini iddia etti.

MHP'nin şeffaf ve adil anlayışını 30 Mart sabahı başlatacaklarını öne süren Köksal, "Biz kimseye iş sözü vermiyoruz. Yalnız hayata geçireceğimiz projelerle işsiz vatandaşlar için istihdam ortamı oluşturacağımızı belirtiyoruz. Ben şunu söylemek istiyorum. Bizim zamanımızda engelli rampası olmayan hiçbir binaya ruhsat verilmeyecek. Engellilere önem veriyoruz. Herkes her an engelli olabilir. Biz Talas'ın menfaatine aykırı hiçbir şeye izin vermeyiz. Yıkıcı değil, yapıcı olacağız. Satan değil, katan olacağız. 30 Mart sabahında belediye ve Ali Dağı'nın burcuna MHP bayrağı dikeceğiz" dedi.

Köksal'ın konuşmasının ardından projeleriyle ilgili bir slayt gösterisi sunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 10:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?