1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Konya ve Kayserispor yenişemedi

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.


Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada, zengin bir kadroya sahip rakiple oynadıklarını belirterek, "Buna rağmen oyunun büyük bölümünde rakibe karşı ağırlığımızı koyduk. Maalesef futbol şansımız yanımızda değildi. Gol yollarında biraz eksik kaldık. Dolayısıyla iki takımda birer puana razı oldu. Yüksek tempoda oynanmasına rağmen centilmence bir maç oynandı" dedi.


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, iyi bir maç oynandığını dile getirerek, "Oyunun bizim lehimize gelişmesi gerekirken, ikinci yarıda maç bizim istediğimiz gibi olmadı. Oyunun fors etmek için yaptığımız oyuncu değişikliklerinden sonuç alamadık. Çok pozisyon
yakalamamız gerekirken ikinci yarıda duran toptan bir gol yedik. Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi bir sonuç. Konyaspor iyi bir takım.
Kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.


Konyaspor'un golcü futbolcusu Veysel Cihan ise, ilerleyen haftalarda iyi sonuçlar alacaklarına inandığını söyleyerek, "Şok bir golle maça başladık ama daha sonra toparlanarak oyuna denge getirdik. Oyun olarak bugün çok daha iyiydik. İlerleyen haftalarda daha iyi Konyaspor izlettireceğiz" ifadelerini kullandı.


Yeşil-Beyazlı futbolcu Murat Hacıoğlu, kendi saha ve seyircileri önünde galip gelmek istediklerini ifade ederek, "1-0 mağlup durumdan beraberliği yakaladık. Biraz daha dikkatli olabilseydik galibiyet golünü bulabilirdik ama olmadı. Önümüzdeki Ankaraspor maçına bakacağız" dedi.


Kayserisporlu futbolcu Ragıp Başdağ, iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, "İlk yarı öne geçtik ancak ikinci yarı bunu koruyamadık. Konyaspor ikinci devre biraz daha iyi pas yaptı. Deplasmanda beraberlik iyidir. Önümüzdeki maça bakacağız" ifadelerini kullandı.
Kayserisporlu golcü oyuncu Gökhan Ünal ise, istedikleri oyunu oynayamadıklarını belirterek, "1-0 öne geçtik ama bu skoru koruyamadık. Artık Kasımpaşaspor maçına bakacağız. Bazı eksiklerimiz var onları gidermemiz gerek. İnşallah bunları giderdikten sonra daha iyi maçlar
seyrettireceğiz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2007 Pazartesi 02:07:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?