4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Konyalıoğlu yeniden başkan

AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Recep Erdoğan Konyalıoğlu, tek liste olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi.

Pınarbaşı Aspetek Düğün ve Toplantı Salonu'nda yapılan kongreye AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız ve Ahmet Öksüzkaya, İl Başkan Yardımcıları Aykut İltekin, Hamdi Andaç, Ömer Sabaz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Başkanı Sadi Köylü ve partililer katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığı'nı AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, divan üyeliklerini ise Hamdi Andaç, Sabahattin Öztürkten ve Ayşe Polat yaptı. Kongrede bir konuşma yapan Ahmet Öksüzkaya, 2002 öncesi dönemin unutulmaması gerektiğini, AK Parti iktidarı ile ülkeye huzur ve güven ortamı gelmesi ile birlikte istikrarın sağlandığını belirtti.

Amaçlarının 70 milyonun tamamını kucaklamak olduğunu ifade eden Öksüzkaya, bölge ayrımcılığı yapılmadan her bölgeye hizmet götürülmeye çalışıldığını vurguladı. Öksüzkaya, hain terör örgütünün AK Parti'yi kendisine hedef seçtiğini, fakat hiçbir sindirme çabalarının AK Parti'nin Güneydoğu insanını kucaklamasını engelleyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından geçilen seçimlerde Erdoğan Konyalıoğlu tek liste olarak girdiği seçimde, yeniden ilçe başkanı oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 15:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?