1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Köpek dövüştürenlere polis baskını

Kayseri'de sokak arasında köpek dövüştürüldüğü ihbarını alan polis ekipleri söz konusu mahalleye baskın yaptı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Gültepe Mahallesi'ndeki ara sokaklarda köpek dövüştürüldüğü ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Köpek dövüştürdüğü iddia edilen şahıslar, olay yerine gelen asayiş ekiplerine taşla saldırdı. Daha sonra, gelen takviye polis ekipleriyle birlikte sokak aralarına girildi. Polisin mahalleye girdiğini gören şahıslar koşarak kaçmaya çalıştı. Kaçan şahısların arkasından koşan polisler zaman zaman havaya ateş açtı. Kovalamaca sonrası yakalanan bir şahıs gözaltına alındı.

Olayların çıkmasına neden olduğu iddia edilen Mehmet Ç.'nin girdiği sanılan evin önünde bulunan kadın polis ekiplerine arama kararını sorunca ekipler beklemek zorunda kaldı. Çevik kuvvet ekiplerinin de mahalleye girmesinden sonra şahsın girdiği sanılan evin çevresi tamamen kuşatıldı. Silahlı olduğu iddia edilen şahsın bulunması için nöbetçi savcıya gidilerek arama kararı alındı. Bu sırada yaklaşık 1 saat evin önünde bekleyen polis ekipleri evde yapılan arama sonrasında şahsa ulaşamadı.

Öte yandan, polise direnen kadın ise gözaltına alındı. Şahsın yakalanması için çalışma başlatılırken, polis ekipleri mahalledeki kontrollerini gece saatlerine kadar sürdürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 13:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?