4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Koruyucu aileler piknikte buluştu

Kayseri Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gönüllü ve Koruyucu Aileler Derneği tarafından düzenlenen piknikte 100 koruyucu aile ve çocuklar bir araya geldi.

Talas Yolu üzerinde bulunan Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası'nın bahçesinde gerçekleştirilen piknikte, koruyucu aileler ve çocuklar doyasıya eğlendi. 4 yıldır faaliyette olan Kayseri Gönüllü ve Koruyucu Aile Derneği'nin organize ettiği piknik sayesinde koruyucu aileleri kaynaştırmayı amaçladıklarını belirten Dernek Başkanı Aysel Büyükbaş, bu tür etkinlikleri sık sık düzenlediklerini söyledi.

Pikniğe katılan koruyucu ailelerden Hulusi ve Emine Taşdemir çifti, Osman Sağlam isimli çocuğun 5 yıldır koruyucu ailesi olduklarını söyledi. Sık sık yuvaya geldiğini dile getiren Hulusi Taşdemir, Osman'ı çok sevdiklerini ve koruyucu ailesi olmaya karar verdiklerini ifade etti. Taşdemir, "Bizim 4 çocuğumuz var. Ama Osman'ı görünce onu sevdik. Osman'ın ailesi olmaya karar verdik. Onu okutmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Etkinlikte koruyucu aileler ve çocuklar müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, programın sonunda etkinliğe katılan koruyucu ailelere Kayseri Gönüllü ve Koruyucu Aile Derneği tarafından çeşitli hediyeler verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 15:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?