5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kötü gidişata 'dur' denecek

KAYSERİ ERCİYESSPOR, KÖTÜ GİDAŞATA 'DUR' DEMEK İSTİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, oynadığı kötü futboluyla Kayserili taraftarları üzerken, Teknik Direktör Levent Devrim, "Kendimize gelmemiz için ligin devresinde çok iyi çalışacağız" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında kötü bir oyunla 3-0 yenilgiyle sahadan ayrılan Kayseri Erciyesspor, hesaplarını ligin ikinci devresine bıraktı. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ciddi anlamda eksikliklerinin bulunduğunu ve bu eksikliği devre arasında tamamlamaya çalışacaklarını söyledi. Gerek transfer, gerekse oyun kabiliyeti anlamında devre arasını fırsat bilip çalışmalarını artıracaklarını kaydeden Teknik Direktör Devrim, "Ligi iyi

oynayıp üst sıralara yükselmekten başka çaremiz yok. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Kendimize gelmemiz için ligin devresinde çok iyi çalışmamız gerekiyor. Yönetim ile konuşup transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Gelecek sene planlı, programlı, genç ve tecrübeli takım haline gelmek istiyoruz" dedi.

Teknik Direktör Devrim, düşünülen takviyelerin alınmasının ardından Kayseri Erciyesspor'un iyi yerlere gelebileceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 14:54:02
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 15:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?