4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kreşten canlı yayın

Kayseri’de bulunan özel bir kreş, "Biri Bizi Gözetliyor" adlı yarışma programındaki gibi internetten yayın yapmaya başlayınca işlerini ikiye katladı. Gün boyu yayın yapan kreşin bu uygulaması sayesinde anne ve babalar çocuklarının gün içerisinde neler yaptığından internet vasıtasıyla haberdar olabiliyor.

Konuyla ilgili olarak konuşan Minik Eller Kreşi Sorumlusu Hüseyin Aytulu, bu uygulamayla birlikte işlerinde artış olduğunu belirterek, insanların artık bakıcılarla çıkan bazı kötü haberlerden sonra yeteri kadar güvenmediklerini ve bu kreşe getirerek saniye saniye çocuklarının izleyebildiklerini söyledi.

İnternet uygulamasının veliler tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Aytulu, bu sayede ailelerin oluşabilecek güvensizlikleri yok etmeye çalıştıklarını ve şuana kadar da başarılı olduklarını söyledi. Kreş sorumlusu Hüseyin Aytulu, bazı müşterilerinin yurt dışında çalıştıklarına dikkat çekerek, onlara da ayrı bir hizmet vererek, çocuklarıyla özlemleri gidermelerine bir nebze de olsun yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Aytulu, internet sayesinde her şeyin şeffaf olduğunu, anne-babaların da gözünün artık arkada kalmayacağını sözlerine ekledi.

Televizyonlardaki bazı bakıcı haberlerinden sonra bu konuda oldukça hassas olmaya başlayan aileler, bu uygulamaya oldukça sıcak bakıyor. Bu sayede aileler çocuklarını gün boyu canlı olarak izleyip, onların neler yaptığını, hangi oyunu oynadıklarını, hatta yemeklerine kadar her şeyi internet yoluyla takip edebiliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 12:58:40
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 12:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?