30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

KTO 20.Olağan Meclis Toplantısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) 20. Olağan Meclis Toplantısında, bayram sonrası ekmeğe zam kararlaştırıldı.
 
Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Meclis Toplantısı'na KTO Başkanı Hasan Ali Kilci, Meclis üyeleri, sanayiciler ile esnaflar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Meclis toplantısında yönetim kurulu faaliyet raporları okundu.
 
Ayrıca Meclis gündeminde Kayserispor, Erciyesspor futbol takımları ile ve TED Kayseri Kolejspor bayan basketbol takımı kulüplerine mali destek verilmesi, Berber ve Kuaförlerin fiyat artışının belirlenmesi ile ekmeğe uygulanacak fiyat artışı maddeleri yer aldı.
 
Ticaret Odası'nın çalışmaları hakkında bilgi veren KTO Başkanı Hasan Ali Kilci, Türkiye'de ki enflasyon oranlarını değerlendirerek, hazır giyim ve konfeksiyoncuların sorunları ile ilgili çok sıkıntılar olduğunu dile getirdi ve sıkıntılar ile ilgili yapmayı planladıkları konular hakkında bilgi verdi.
 
Kilci'nin konuşmasının ardından gündem maddelerinin oylanmasına geçildi. Oylamalar sonrasında Berber ve Kuaförlerin fiyat tarifelerindeki artış, Kayserispor, Erciyesspor futbol takımları ile TED Kayseri Kolejspor Bayan Basketbol Takımı kulübüne mali destek verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca ekmeğe uygulanması planlanan zammın Ramazan Bayramı'ndan sonra uygulamaya koyulması ve 200 gram ekmeğin 300 Yeni Kuruş'tan satışa sunulması oy birliği ile kararlaştırıldı.
 
Meclis toplantısının ardından Kayseri'nin tanıtımına katkılarından ve marka bilincine sağladığı desteklerden dolayı KTO Meclis Başkanı Bekir Adıyaman ve KTO Başkanı Hasan Ali Kilci, Şahin Et ve Et Ürünleri San.Gıda Ltd. Şirketi adına firma Genel Müdürü Salih Fazlıoğlu'na teşekkür belgesi ile plaket takdim edildi.
 
Toplantının ardından gazetecilerin Ticaret Odası başkanlığına Kilci'nin tekrar aday olup olmayacağı yönündeki sorulara Kilci, tekrar aday olacağı yönünde karşılık verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 15:46:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?