4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

KTO'da seçim heyecanı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, KTO'nun kimsenin arka bahçesi olmadığını ifade ederek, “Oda yönetiminde her partiden üyemiz var, sadece DTP'liler giremez” dedi.

Hafta sonu Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılacak olan oda seçimleri öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Hasan Ali Kilci, Filistin'de yaşanan vahşeti kınayarak konuşmasına başladı.

Göreve geldikleri günden itibaren Kayseri'yi yükseltme ve geliştirme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Kilci, huzur, ticaret ve zenginlik sloganı ile çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Yeni açılımlar üreterek Kayseri'yi lider kent konumuna getirecekleri inancını taşıdıklarını sözlerine ekleyen Kilci, “Karşımıza aday olan arkadaşlar, 10 yıllık yönetimimizden şikayetçi oldukları için değil, kuşatma, ele geçirme, fethetme, ses kısma talebindedir. Ancak bu anlayış dünya medeniyetinin reddettiği bir anlayıştır. 17 bin üyesi olan bu kale, Kayseri tüccarının, esnafının, sanayicisinin kalesidir. KTO'da hiç kimsenin önü tıkalı değildir. Hiç kimsenin Kayseri tüccarının, sanayicisinin ve esnafının özgür iradesine ipotek koymaya hakkı yoktur" dedi.

Kazanması halinde mevcut yönetim kurulu ile yola devam edeceğini de ifade eden Hasan Ali Kilci, "Yönetimimizde her siyasi parti görüşünde olan üyelerimiz var. Buraya DTP'liler dışından herkes gelebilir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 18:50:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?