5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

KTO'dan 30 Ağustos mesajı

Kayseri Ticaret Odası(KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci tüm vatandaşların, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

KTO Başkanı Hasan Ali Kilci yayınladığı mesajında, milli hakimiyet, birlik ve beraberlik anlayışımızın eseri olan 30 Ağustos Zaferi'nin 87. yıldönümünü milletçe kutlamanın büyük mutluluk ve heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.

Milletin 30 Ağustos Zaferi ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere anlamlı, ağır ve unutamayacakları bir ders verdiğini hatırlatan Kilci,” Milletimizin yaşanılan tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazandığını dünyaya ilan eden Başkomutanlık Meydan Muharebesi, tarihimizin en büyük zaferlerinden biridir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında Türk ordusunun gücünü ve kahramanlığını tarihe bir kez daha yazdıran bu muazzam zafer, milletimizin hürriyet ve istiklal inancının ölümsüz bir kanıtıdır. Halkımızın kahraman ordusuyla tek bir yürek halinde girdiği bu mücadelenin temel öğeleri olan cesaret, vatan sevgisi ve bağımsızlık inancı, Türkiye Cumhuriyeti'nin bugün de en sağlam yapı taşlarını oluşturmaktadır.Milletimiz, çok zor şartlar altında Kurtuluş Savaşı ile kazandığı birlik beraberlikle barış ve huzur ortamını her zaman koruyacak ve karşılaşacağı güçlükleri yine milli birlik ve beraberlik içinde çözümleyecektir. Bu mutlu günde, bize bağımsızlığımızı kazandıran Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk Ordusu’na şükran ve minnetlerimizi sunuyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyor ve milletimizin Zafer Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 10:25:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?