5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

KTO'dan KAYSO'ya ziyaret

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, tekrar Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mustafa Boydak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hasan Ali Kilci ve beraberindekiler, Mustafa Boydak'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Mustafa Boydak, iki kuruluşunda birlik ve beraberlik içine Kayseri'ye hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Boydak, "KTO 100 yıllık bir geçmişe sahip. Bizim de Kayseri'de üst kuruluşumuz gibi. Aramızda darılmaca, kırılmaca olmaz. Kayseri'ye hizmet etmek bizim için bir onur. Kayseri'yi daha iyi bir geleceğe taşıma gayreti içinde olacağız. KTO ile birlikte bu dönem daha yakın ilişkiler içinde olacağız" dedi.

Hasan Ali Kilci ise, Türkiye'nin önemli 11 sanayi odasının arasında KAYSO'nun önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Kayseri'nin her gün çıtasını yükselttiğini ifade eden Kilci, "Seçimden önce sağladığımız birlik ve beraberlik anlayışı bu dönemde de devam edecektir. Şehrimiz ve ülkemizdeki konular üzerinde hassasiyet göstereceğiz. Gerçekten sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Heyecanımızı kaybetmeden üretmeye devam etmeliyiz. Bu sıkıntıdan çıkmanın yolu, üretim, istihdam ve alternatif pazarlar ile çıkabiliriz. Hükümet reel sektörün sorunlarını dikkate almalı ve çare bulmalıdır" dedi.

Kilci, yeni dönemde Mustafa Boydak ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek, her zaman yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 15:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?