5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Küçük Ahmet'i Allah korudu

Kayseri'de televizyonun patlaması sonucu çıkan yangına uykuda yakalanan 2 yaşındaki çocuğu, o gün doktora gitmek için evde bulunan babası alevlerin arasından kurtardı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Argıncık Cengiz Topel Mahallesi 184. Sokak'ta meydana geldi.

Televizyonun patlaması sonucu çıkan yangın, kısa sürede evi sardı. Yangından dolayı camların patlaması ile olayı fark eden baba Ramazan Kılıç, evde tek başına uyuyan oğlu Ahmet Kılıç'ı (2) kurtarmak için alevlerin arasına daldı.

Baba Kılıç, oğlunu alevlerin arasından yara almadan çıkarırken, çevredeki vatandaşlar ise itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, anında müdahale ederek yangını söndürdü. Evde büyük hasar meydana gelirken, Kılıç ailesi ise oğullarının yara almadan kurtulmasına sevindi.

Açıklamalarda bulunan baba Ramazan Kılıç, alevleri fark edince hemen eve girdiğini ve oğlunu ağlarken gördüğünü söyledi. Kısa sürede oğlunu dışarı çıkardığını kaydeden baba Kılıç, "Evin önünde oturuyorduk. Evin yandığını fark edince hemen içeri koştum ve oğlumu kurtardım. Çalıştığım iş yerinden vizite kağıdı aldım, doktora gidecektim. İzinli olduğum bir günde böyle bir olayın olması çok tesadüf. Vizite kağıdı oğlumun hayatını kurtardı" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 12:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?