4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kurs merkezinin ihalesi yapıldı

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, istihdam artırıcı yetenek ve beceri artıran kurs ve eğitim merkezlerini önemsediklerini söyledi.

Kocasinan Belediyesi olarak, eğitim, spor, bilim, kültür ve sanatın her zaman yanında ve destekçisi olduklarını vurgulayan Bekir Yıldız, ”Eğitimle insanın kendisini sürekli geliştirmesi gerektiğine inanıyorum. İnsanı geliştiren ve topluma gelişim, değişim ve fayda sağlayan çalışmaları destekliyoruz. Hanımlarımızın da yetenek ve becerilerini artırmak, aile bütçesine destek ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gösterdikleri gayreti de takdirle karşılıyorum. Bu çalışmalara destek olmak üzere Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı örneklerine göre Ziya Gökalp Mahallesi'nde hanımlarımızın eğitimi, yetenek ve becerilerini artıracak bir kurs merkezi yapacağız” dedi.

Bayan kurs ve eğitim merkezinin ihalesinin yapıldığının altını çizen Başkan Bekir Yıldız, ”Hanımlar merkezi, bodrum kat, zemin ve normal olmak üzere 3 kattan oluşacak. 660 metrekarelik merkezde seminer salonu, arşiv odası, toplantı salonu, derslikler, öğretmen odası, rehberlik odası, test odası ve dinlenme salonu yer alacak. 230 bin YTL'ye malolacak inşaatın en kısa zamanda bitirilmesini planladık. Hanımlarımıza hayırlı olsun, güle güle kullansınlar” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 18:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?