5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kursiyerlerin sertifika sevinci

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nda 2008-2009 yaz dönemi kurslarını başarıyla tamamlayan bin 400 öğrenciye sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen '2008-2009 öğretim yılı sonu sertifika programı'na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan'ın yanı sıra konservatuar öğrencileri ve öğrencilerin yakınları katıldı.

Program kapsamında konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Duruklan, konservatuarda yıl boyunca 3 bin öğrencinin çeşitli eğitimler aldığını dile getirerek, bugünde 10-15 yaş aralığında eğitimlerini başarıyla tamamlayan bin 400 öğrencinin sertifika alamaya hak kazandıklarını söyledi. Durukan, bu yaşta çocuklarını kültür ve sanatın çeşitli dallarıyla buluşturan ailelere teşekkür etti.
Konuşmanın ardından Genel Sekreter Mustafa Yalçın ve Oktay Durukan öğrencilere sertifikalarını verdi.

Sertifika töreninin ardından öğrenciler davetlilere ney, bağlama, gitar, ud, keman ve halk oyunlarından oluşan müzik resital sundu. Katılımın yoğun olduğu programda birçok aile salona giremezken, salona girenler ise ayakta kaldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 16:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?