1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

'Ligin en iyi takımı biziz'

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Beşiktaş maçının zor bir maç olacağını ancak kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş maçının seyircisiz oynanmasının kendileri açısından çok önemli olmadığını ifade ederek, sahada futbolcularının gereken performansı gösterdiği taktirde her takımı yenebileceklerini kaydetti. Bülent Korkmaz, "Sahada futbolcularımız gereken performansı gereken mücadeleyi göstermezse avantaj değil ama futbolcularımız kazanmak için gerekeni yaparsa avantaj olur. Bunun avantaj veya dezavantaj olup olmadığını futbolcularımız belirleyecek" dedi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, oyunculardan Emre Toraman ve Ali Turan'ın sakat olmalarının üzücü olduğunu ancak birbirinden değerli oyuculara sahip olduğunu belirterek, hepsine güvendiğini ve sakat oyuncuları aratmayacaklarına inandığını kaydetti. 

Mavi-siyahlı futbolcu Ergün Teber ise son haftalarda yakaladıkları çıkış ile 14 puan topladıklarını ve başarılı bir ekip olduklarını belirterek, "Artık kazandığımız maçların bir esprisi olması için, önümüzdeki üç büyüklerle oynayacağımız maçlardan da en az beş puan hedefliyoruz. İnşallah Beşiktaş maçına üç puanla başlarsak, burada Trabzonspor'u yeneceğimizi düşünüyorum. Bu maçlardan alacağımız puanlarla rakiplerimizin üstüne çıkıp üst sıralara doğru tırmanacağız. Düşme potasından kurtulacağımıza inanıyorum. Biz çalışmalarımızı ve hesaplarımızı bu yönde yaptık" dedi. 

Beşiktaş maçının seyircisiz oynanmasına üzüldüğünü belirten Ergün Teber, "Beşiktaş'ın seyircisiz oynaması bizi fazla ilgilendirmiyor. Keşke seyircili oynasalardı da onlarda Beşiktaş'ı nasıl yendiğimizi, nasıl mücadele ettiğimizi görselerdi. Gerçi önemli değil televizyonlarının başında görürler" diye konuştu. 

Denizlispor maçından sonra futbolcu İbrahim Ege'nin yaptığı açıklamaları yerinde bulmadığını belirten Teber, "İbrahim Ege bu ligde kümeden düşmeyi tek hak eden takımın Kayseri Erciyesspor olduğunu söyledi. Bizim nasıl futbol oynadığımızı, herkesin takdir ettiğini televizyonlardan kendisi de görüyor. Biz çıkıyoruz her şeyimizle onurumuzla mücadelemizi veriyoruz. Allah'ta bize karşılığını veriyor. Önce kendilerine bakacaklar, o kadar iyi takımlarsa gelecekler bizi burada yenip gideceklerdi. Biz onları yendik. Susması gerekirken, bizi eleştiriyor. Ligin en kötü takımı olduğumuzu söylüyor. Ligin en iyi takımı biziz, ikinci yarının lideriyiz. İnşallah biz daha iyi olacağız ve sezon sonunda herkes görecek bunu" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 14:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?