30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Liseye laboratuvar ve Türk büyükleri köşesi

Kayserili hayırseverler tarafından Talas Lisesi'nde yaptırılan Fen Bilimleri Laboratuvarı ile Türk Büyükleri Köşesi, düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine açıldı.

Talas Belediyesi meclis üyesi ve hayırsever işadamı Muzaffer Ercan'ın, babası Hamdi Ercan adına Talas Lisesi'nde yaptırdığı Fen Bilimleri Laboratuvarı ile Talas Lisesi Okul Aile Birliği tarafından yaptırılan Türk Büyükleri Köşesi düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine açıldı. Talas Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Sadettin Aydın, hayırsever işadamı ve Talas Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer Ercan ile babası Hamdi Ercan'ın yanı sıra öğretmen ve öğrencilerin katıldığı açılış töreninde, Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı kısa bir konser verdi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Talas Lisesi Müdürü Ahmet Çakır, okullarında böyle bir laboratuvara ihtiyaçları olduğunu ve hayırseverlerin Kayseri'de eğitime sağladıkları destekten okullarının yararlanmasından dolayı memnun olduklarını söyledi. Talas Kaymakamı Ekrem Çalık, okulda laboratuvarı yaptıran hayırsever işadamı Muzaffer Ercan'a eğitime desteklerinden dolayı plaket verirken, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata da eğitime katkılarından dolayı Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım'a bir plaket takdim etti.

Plaket töreninin ardından ilk önce Okul Aile Birliği'nin yaptırmış olduğu Türk Büyükleri Köşesi'nin açılışı yapılırken, daha sonra hayırsever işadamı Muzaffer Ercan'ın yaptırmış olduğu Fen Bilimleri Laboratuvarı'nın açılışı yapıldı.

.
Yayın Tarihi : 1 Mart 2006 Çarşamba 19:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?