30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Litvanya'dan mesleki eğitim heyeti geldi

AB Leonardo Winci Projesi kapsamında Kayseri'ye gelen 8 kişilik Litvanya heyeti, Arif Molu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları programıyla birlikte 4 günlük Kayseri programının açılışını yaptı.
 
Arif Molu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin davetlisi olarak 1 genel müdür, 5 okul müdürü, 2 koordinatör olmak üzere 8 kişilik Litvanya heyeti, mesleki eğitim programı kapsamında Kayseri programının açılışını Arif Molu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde tanıtım programıyla yaptı. Okul konferans salonunda gerçekleştirilen açılış programına, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Vasi Arat, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş, Arif Molu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ayhan Bekar, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Aydoğan, Litvanya heyetinden Mesleki Eğitim Şube Genel Müdürü Saulius Darguzas ve Janina Pociuviene, Arvydas Labunskis, Ausra Burokaite, Renata Versinkiene, Jonas Abromavicius, Irena Sliaziene ile öğrenciler katıldı.
 
Arif Molu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ayhan Bekar, heyetin 4 gün boyunca ilde çeşitli tanıtım faaliyetleri programlarına katılacağını belirterek, "Heyet okulumuzun davetlisi olarak AB Leonardo Winci Projesi kapsamında mesleki eğitim çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunacak. Heyette biri genel müdür olmak üzere 5 okul müdürü ve 2 koordinatör bulunuyor.
 
Okulumuzun tanıtımı ve Kayseri hakkında kısa bilgiler verdiğimiz konferansla 4 günlük Kayseri programının açılışını gerçekleştirdik. Heyet Kayseri'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na katılacak ve pazartesi günü makam ziyaretlerinin ardından ülkelerine dönecek" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 11:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?