5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Mahzemin-Ankara yolu asfaltlanıyor

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Mahzemin, Ebiç, Dadağı ve Kemer'i Ankara yoluna bağlayan yolun son 6 kilometrelik stabilize bölümünde asfalt çalışmalarının başladığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Bekir Yıldız, yerel seçimler sonrası Kocasinan Belediyesi'ne mahalle olarak bağlanan Mahzemin, Ebiç, Dadağı, Kemer ve Erkilet'i Ankara yoluna bağlayan önemli bir yol oluşturmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Yıldız, “Bu mahallelerimiz arasındaki 25 kilometrelik yolun büyük bölümünü yeniden asfaltladık. Son bölüm olan Mahzemin-Ankara yolu arasındaki 6 kilometrelik bölüme yağmur nedeniyle ara vermiştik, yağmurun dinmesiyle çalışmalara hemen başladık” dedi.

Geçen aylarda Ebiç-Mahzemin, Dadağı-Mahzemin arasındaki ve Erkilet'teki yolların yeniden asfalt yapıldığını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, “Mahzemin-Ankara yolu arasındaki 6 kilometrelik bölümü de 800 bin TL'lik 8 bin ton asfalt kullanarak bu hafta sonuna kadar tamamlayacağız. Kocasinan Belediyesi'ne yeni bağlanan mahallelerin yol problemlerini kış başlamadan çözeceğimizin sözünü vermiştik. Bu konuda yüzde 80 oranında hedefi gerçekleştirdik. Sezon bitimine kadar hepsini tamamlamış olacağız” şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 15:20:08
Güncelleme :21 Temmuz 2009 Salı 15:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?