5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Mamur güven tazeledi

Kayserispor Olağan Genel Kurul'unda, Mevcut Başkan Recep Mamur güven tazeledi. Kayserispor ile son 6 yılda büyük başarılar elde ettiğini belirten Başkan Mamur, "Kimi kesimlerin olumsuz eleştirilerine rağmen 'dostluk' elimi uzatıyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul, 155 üyenin 90'ının katılımıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasını ardından Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ın başkanlığında genel kurul yapıldı. Gerçekleştirilen gündem değerlendirmesinde, Kayserispor'un Karpuzatan'daki mevcut tesislerin alt yapıya bırakılacağı bildirildi.

Toplantının sonunda yapılan oylama sonucu Kulüp Mevcut Başkanı Recep Mamur, tekrar göreve getirildi. Seçimin ardından konuşan Başkan Mamur, 1980 yılından bugüne kadar yönetim kurulunda bulunduğu Kayserispor'un 2003 yılından bu yana başkanlığını yapmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Son 6 yılda kulüp olarak büyük başarılar almalarına rağmen bir takım kesimlerin de olumsuz eleştirilerine maruz kaldığını ifade eden Mamur, "Kulübümüz, son 6 yılda idari ve mali açıdan büyüdü. Borçsuz örnek bir kulübüz. Olumsuz eleştirilere hep beraber göğüsledik. Bu eleştirileri bırakarak dostluk elimi uzatmak istiyorum" dedi.

YENİ TESİS İNŞAATI 15 GÜN SONRA BAŞLAYACAK
Yönetim kurulu olarak Kayserispor çatısı altında başarıdan başarıya koşacaklarını belirten Mamur, kulüp yeni tesisi inşaatının 15 gün sonra başlayacağının müjdesini verdi.

Mamur, "Kayserispor, hepimizin. Bu kulüpte sevgi vardır. Önümüzdeki yıllar bizim için atılım yılları olacak. Yeni tesisimizin inşaatı 15 gün içerisinde başlayacak ve en kısa sürede tamamlanacak" diye konuştu.  Mamur'un konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleri toplu fotoğraf çektirdi.

5 YENİ ÜYE
Seçimle yönetim kuruluna 5 yeni üye de katıldı. 17 kişilik yeni yönetim kurulunda, Sinan Karaoğlu, Sinan Somyürek, Tufan Koç, Dilaver Berk ve İskender Bölük ilk kez yer aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 13:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?