5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Masa Tenisi Turnuvası başlıyor

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi tarafından geleneksek hale getirilen Masa Tenisi Turnuvası'nın 8.'si hafta sonu yapılacak.

Açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sporun her alanına büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bölgemizde 200'den fazla parkımız bulunmakta ve bu parklarımız çok fonksiyonel olarak hizmet vermektedir. Parklarımızın çoğunda basketbol, voleybol ve mini futbol sahaları bulunmakta. Ayrıca yine birçok parkımızda bulunan fitnes aletleri ile de bay, bayan herkesin sağlıklı yaşam için spor yapmalarına imkan sağlıyoruz. Melikgazi Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve katılımın oldukça yüksek olduğu Masa Tenisi Turnuvası'nın 8.'sinide bu yıl gerçekleştireceğiz. Bütün hemşehrilerimi yorucu ve stresli iş ve çalışma ortamdan bir nebzede olsa uzaklaşmaları ve spor yapmaları adına bu turnuvaya davet ediyor, katılacak olanlara başarılar diliyorum” dedi.

24 Mayıs 2009 günü saat 09.00'da KASKİ Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek büyükler bay, bayan masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere kupa ve madalya verileceği belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 16:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?