4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Matbaa sektörü Kayseri'de buluşuyor

17-19 Ekim 2008 tarihleri arasında üçüncü defa Kayseri'de buluşacak olan sektör, kalitesini gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Anadolu'da matbaacılık alanında yapılan Büyük Anadolu Buluşması temalı fuar, bünyesinde düzenlenen “80 İlin Birincisi” ile yine bir ilke imza atılmış olacak.

80 İLİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

İhlas Fuarcılık tarafından düzenlenen '80 İlin Birincisi Kim Olacak Baskı Yarışması'nın kazananları belli oldu. 17-19 Ekim 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3. Büyük Anadolu Matbaa ve Kağıt Teknolojileri Fuarı ile birlikte Anadolu'nun en iyi matbaasını da pazara lanse etmek amacıyla düzenlenen yarışmaya 8 ayrı ilden toplam 58 çalışma katıldı. 7 farklı kategoride birincilerin belirlendiği değerlendirme sonuçları ise 3. Büyük Anadolu Matbaa ve Kağıt Teknolojileri Fuarı kapsamında düzenlenecek ödül töreniyle açıklanacak.

DESTEKLER BÜYÜK KURUMLARDAN

Geçtiğimiz fuarda birçok yurtiçi kurumlardan destek alan fuar, bu sene sınırlarını daha da genişletiyor. BASEV, BASMEN, Avusturya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Ankara Ticaret Odası, Aydın Ticaret Odası, İzmir Ticaret Odası ve hemen hemen bütün matbaa odaları gibi büyük kurumların destek verdiği fuar, 17 - 19 Ekim 2008 tarihleri arasında dev matbaacıların gövde gösterisi yaptığı büyük bir arena olacak.

ANADOLU'DAKİ EN BÜYÜK FUAR

Bugüne kadar İstanbul dışında yapılan, katılımcı sayısı, ziyaretçi sayısı, niteliği ve sergilenen teknoloji açısından en büyük fuarı olan, 3. Büyük Anadolu Matbaa Kağıt ve Teknolojileri Fuarı, özenle seçilmiş içeriği, ithal yada ülkemizde üretilmiş yeni teknolojiyi Anadolu'ya taşıma gayreti ve tüm şehirlerdeki matbaacılarımızın ücretsiz olarak ulaşabileceği organizasyon olma niteliğini koruyacak.

2008'DE ETKİN TANITIMLAR GERÇEKLEŞTİ

Etkin bir şekilde tanıtımları devam eden 3. Büyük Anadolu Matbaa Kağıt ve Teknolojileri Fuarı, 29 Mayıs-11 Haziran 2008 tarihleri arasında Düsseldorf'ta gerçekleştirilen, tüm global üreticilerin yer aldığı dijital baskı, ofsette otomasyon ve in line uygulamalar, CTP ve baskı sonrasında önemli yeniliklerin ortaya konacağı drupa 2008 sonrası, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde üçüncü kez sahne alıyor. Basım endüstrisinin iki önemli etkinliği olan drupa (Düsseldorf) ve ipex (Birmingham) fuarlarının ardından matbaacılara en son gelişmeleri taşıma misyonu ile matbaa sektörü 17-19 Ekim 2008 tarihleri arasında sektörün lider şirketlerini bir araya getiriyor.

KATILIMCI ÜRÜN GRUPLARI

Baskı öncesi, baskı ve baskı sonrası makineler, etiket baskı ve baskı işleme makineleri, ofset baskı ve baskı sonrası kesim makineleri, kutu kaplama ve yapıştırma makineleri, yeni laminasyon makineleri, ciltleme sistemleri, baskı merdaneleri ve kimyasalları, ambalaj bıçakları, selefon makineleri, UV kurutma sistemleri, sürekli form baskı ve harmanlama makineleri, sürekli form kağıt ve baskı sonrası sistemleri, dijital baskı makineleri.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 18:31:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?