3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

'Maviydi Bisikletim' sahnelenecek

Dinçer Sümer’in ölümsüz tiyatro eseri “Maviydi Bisikletim”, yönetmen Murat Özdeniz’in yorumu ve Doktor oyuncu Mumammer Karakaş’ın oyunuyla Kayseri’de tiyatro severlere sahnelenecek.

Dinçer Sümer’in tek kişilik oyunu “Maviydi Bisikletim” 9 Haziran Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro’sunda ücretsiz sahnelenecek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tek kişilik oyunun yönetmeni Murat Özdeniz, oyunun çocukluğun gençliğe döndüğü yılları anlattığını ve anılarla dolu bir hikayesi olduğunu söyledi.

Özdeniz, “Dinçer Sümer’in eserini daha önce iki kez sahnelemiştik. Bu defa üçüncü kez Kayserili tiyatro severlerin huzurunda sahneleyeceğiz. Tüm Kayserilileri tiyatromuza bekliyoruz” dedi.

Doktor oyuncu Muammer Karakaş ise bu oyunu ilk izlediğinde çok beğendiğini ve oynamak için yönetmen Murat Özdeniz’e mesaj atarak oyunu sergilemeye karar verdiklerini söyledi. Karakaş, “Dinçer Sümer’in harika oyununu Murat Özdeniz’in yönetmenliğinde sahneleyeceğiz. Oyunumuza Kayserili tiyatro severleri bekliyoruz” şeklinde ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 14:27:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?