30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Mehmet Eren Erciyesspor'da

mehmet erenKayseri Erciyesspor, Galatasaray'ın Eskişehirspor'da kiralık forma giyen 24 yaşındaki futbolcusu Mehmet Eren ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde gerçekleştiren imza töreninde konuşan Kulüp Başkan Vekili Erol Bedir, Mehmet Eren'i 1 yıldır takip ettiklerini ve bonservisi Galatasaray'da olan bu futbolcuyu Galatasaray Kulüübü Başkanı Özhan Canaydın'ın izni ile bonservis ücreti ödemeden transfer ettiklerini söyledi. Bedir, "Kayseri Erciyesspor'da transfer bitmez. Bize yarar sağlayacağını düşündüğümüz her oyuncuyu alabiliriz. Gidenler ve gelenlerle birlikte kadromuz şu an 23 kişi. Sezon başına kadar 1-2 genç futbolcu daha almak istiyoruz" dedi. 

Erol Bedir, Nijeryalı futbolcu Agali ile ilgili olarak da, "Hocamız verdiği raporda Agali'nin takımda kalmasını istiyor. Agali, henüz Türkiye'ye dönmedi. Agali ile geldikten sonra tekrar görüşme yapacağız. Agali, bu kulüben bir parçası. Agali'ye tekliflerde bulunacağız. Eğer, Agali forvet olarak değil de, istediğimiz mevkilerde oynarsa kulüpte kalmasını isteyeceğiz. Aksi halde yollarımızı ayıracağız" diye konuştu.
3 yıllık mukaveleye imza atan genç forvet Mehmet Eren ise Kayseri Erciyesspor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydederken, "Buraya savaşmaya geldim. İyi bir mücadele örneği sergileyerek. İstediğim başarıyı yakalama amacındayım" dedi.
.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 17:13:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?