4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Mehmet Topuz'u ikna edemedi

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz ile 3 saatlik bir görüşme yaptığını, takımda kalmasını çok istediğini, ancak ikna edemediğini söyledi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kanal 38 Spor Müdürü Doğan Havur'un hazırlayıp sunduğu sporkolik programında yıldız futbolcu Mehmet Topuz ile yaptıkları görüşmeyi anlattı.

Transfer görüşmelerinin bütün kamuoyu önünde olmasını istediğini ifade eden Mamur, "Aslında benim istediğim bu tür konuşmaların kapalı kapılar ardında olmaması. Keşke Mehmet Topuz gelse otursa burada canlı yayında yapsak görüşmeleri. Ben bugün Mehmet Topuz ile kendi ofisimde biraraya geldim. Görüşmede Kulüp Menajerimiz Süleyman Hurma da vardı. Görüşmemizde kendisinden çok memnun olduğumu söyledim. Kendisi de bize Kayserispor'u çok sevdiğini söyledi. Ama ekonomik anlamda anlaşamadık. Aslında biz kalmasını çok istedik, kendisi de kendince bir fiyat istedi. Biz bir rakam söyledik, kendisi de derse ki 'Ben Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum', kulübün istediği rakamı da ödeyecek bir kulüp çıkarsa 'İlle de kal' demeyiz. Ama Mehmet Topuz ile anlaşan bir kulübün bizimle de anlaşması şart. Gökhan Ünal olayında da, biz Rubin Kazan ile
anlaştık. Gökhan Ünal anlaşmadı, dolayısıyla bu iş olmadı. Mehmet Topuz ile anlaşan takımın bizimle de anlaşma sağlaması şart" diye konuştu.

Mehmet Topuz'un kalmasını çok istediğini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirten Başkan Mamur, "3 saat süren görüşme sonunda çok iyi rakamlar vermemize rağmen olmadı. Mehmet Topuz gitse de bizim evladımızdır, her zaman ona saygı duyarız" dedi. Başkan Mamur, Mehmet Topuz'a önerdikleri fiyatın şuan ki mevcut 4 büyük takımların verdiği ücretlerin üzerinde olduğunun da herkes tarafından bilinmesini istedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 15:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak akdeniz IP: 87.182.61.xxx Tarih : 14.05.2008 20:34:49

HOCAM MEHMET TOPUZ YOLLAMAYIN KIMSEYLE ANLASTIRMAYIN MEHMET TOPUZ KAYSERI ICIN COK ÖNEMLI BIRI GÖKHAN ÜNALDA ÖYLE ONLARIN IKISINI SATARSANIZ KAYSERI UEFA DA IYI YERLERE GELEMEZ HOCAM BENDEN SÖYLEMESI HEM UEFADA HEMDE TURCELL SÜPER LIGDE IYI OLAMAZ MADEM SATACANIZ IYI TÜRK UYUNCULARI ALIN TAKIMA BENIM YORUMUM BUDUR