4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Mehmet Topuz'u satmıyoruuuuzzz!

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz konusunda yazılanlara cevap vermeye değer bulmadıklarını belirterek, "Ne kimseyle oturup bir pazarlığımız var, ne ağzımızdan çıkmış bir rakam var. Ne de bize karşı yapılmış resmi bir teklif var" dedi.

Açıklamalarda bulunan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz konusundaki durum ve duruşlarını defalarca söylediklerini belirtti.

Hurma, "Özellikle söylüyorum ki 40-50 adet gazete, bir sürü televizyon kanalları oturup maksatlı veya maksatsız bir şey yazıyor. Maksadının ne olduğu da belirsiz. Biz de bunlara cevap vermek zorunda kalıyoruz. Biz Mehmet Topuz konusunda yazılanlara cevap vermeye değer bulmuyoruz. Ne kimseyle oturup bir pazarlığımız var, ne ağzımızdan çıkmış bir rakam var. Ne de bize karşı yapılmış resmi bir teklif var. Bir takım insanlar, bir sürü sebepten bunları yapıyorlar. Maalesef bunları yapanların bir kısmı da kendi arkadaşlarımız. Defalarca söylüyoruz. Bunu yapmaktan vazgeçmiyorlar. Biz bu konuyu binlerce kez yalanlamış olmamız, spekülasyonları durdurmaya yetmiyor. Biz söyleyeceğiz. Bizim söylediklerimiz gazetelere yine girmeyecek. Onlar yine bildiklerini yapacaklar. Nasıl bir açıklama yapmalıyız ki, biz bunu durdurabilelim. Kullanılmış bütün yolları denedik. Ama maalesef
bunu durdurmayı başaramıyoruz. Türkiye'de böyle bir sorun var. Yazma ve söyleme sorumluluğu gibi bir durum yok. Şunu düşünmek lazım, televizyonlarda spor programları kaldırıldı. Kaldırılmayanlar da gece yarısından sonraya kondu. Bugün en çok izlenen programların 4-5 yıl içerisinde geldiği nokta bu. İnsanlar bu davranışları yaparak kendi kendini tüketiyorlar. Yorumlara, söylenenlere halkta inanmıyor doğal olarak bizde inanmıyoruz. Biz resmi görüşümüzü, defalarca kez söyledik. Tekrar söylemenin anlamı yok. Biz bu yazılanları cevap vermeye değer bulmuyoruz" dedi.

Büyük maçlar öncesi oyuncularının transferle gündeme getirilmesine de değerlendiren Hurma, "Bu tür şeyler, oyuncuların ve beraberindeki takımın motivasyonunu bozuyor. Buna kimse inanmıyor. Şunu Türk spor kamuoyu düşünmek zorunda, satışlarına bakarak ve gelinen noktayı düşünecek. 80 milyonluk ülkede ne kadar gazete satılıyor. Yapılan araştırmalara ve yapılan haberlere inanç ne durumda bunu üreten insanlar düşünecek" şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:08:51
Güncelleme :4 Kasım 2008 Salı 20:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?