3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Melikgazi Belediye Spor turnuva 2.'si

Adanaspor tarafından organize edilen ve 4 takımın katıldığı Gündüz Tekin Onay Basketbol Turnuvası'nda mücadele eden Melikgazi Belediye Spor ikinci oldu.

Menderes Kapalı Spor Salonu'nda oynanan turnuvanın ilk mücadelesinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor, rakibi Niğde Belediye Spor takımını 97-60 yenerek finale yükselen ilk takım oldu. Turnuvanın ikinci finalistini belirleyecek olan karşılaşmada da Adana Spor ve Melikgazi Belediye Spor takımları karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Melikgazi Belediye Spor 74-72 kazandı. Melikgazi Belediye Spor ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor müsabakasında ise ilk yarı 31-28 Gaziantep üstünlüğü ile sona erdi. 3. ve 4. periyotlarda da üstünlüğünü sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor, Melikgazi Belediye Spor'u 73-53 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Melikgazi Belediye Spor'da 2.'lik kupasını almaya hak kazandı.

Antrenör Nihat Kahraman, turnuvanın son derece yararlı olduğunu söyledi. Kahraman, “Rakiplerimiz bu sezon ciddi yatırımlar yapan takımlar. Ancak bizde bu sezon ligde play-off'u hedefleyen bir takım oluşturduk. Lig başlayana kadar birkaç hazırlık maçı daha yaparak eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 16:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?