3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Melikgazi Belediyesi bayrama hazır

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını ve nöbetçi birimlerle vardiya usulü çalışacak ekiplerin koordinasyonunun yapıldığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye olarak 3 ayrı yerde satış ve 11 ayrı bölgede kesim yeri tespit edildiğini belirtti. Memduh Büyükkılıç, özellikle bahçeli evi olanların bahçelerinde, apartman sakinlerinin bina bahçesinde, bağı olanların ise bağ evlerinde kurban kesebileceklerini, ancak kaymakamlıkta yapılan toplantıda ana cadde ve sokaklarda kurban kesilemeyeceğine dair kararının alındığını kaydetti.

Kurban kesiminin bir ibadet olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu ibadetin nasıl ve ne şekilde yerine getirileceğinin dinimizce tek tek belirtildiğini ifade etti. Büyükkılıç, belediye olarak da bu yönde tüm tedbirlerin alındığını ve halkın rahat, temiz ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturduklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 17:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?