3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Melikgazi Belediyesi çalışıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin toplu konut bölgesinde yer alan 7 mahallede kaldırım, yaya yolu, orta refuj ve cep otopark çalışması yaptıklarını söyledi.

Anafartalar, Selimiye, Kocatepe, Tınaztepe, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve Selimiye Mahallelerinde doğalgaz ve raylı taşıma çalışmaları sonrası bozulan yolların yenilenmesi ile birlikte yaya yolu ve cep otopark çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, toplam 26 bin metre uzunluğunda ortalama 2 metre genişliğinde kaldırım ve yaya yolu inşa ettiklerini kaydetti.

Alt yapıda bütünlük sağlamak amacı ile gerçekleştirilen çalışma ile 7 mahallede toplam 55 bin 238 metrekare parke ve 54 bin 450 metre bordür taşı kullanıldığını ifada eden Başkan Büyükkılıç, “Bir taraftan yeni yollar ve yaya yol çalışmaları yaparken diğer taraftan bozulan ve eskiyen yollarda da yenileme çalışması yapıyoruz“ dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, 7 mahallede gerçekleştirilen 26 kilometre uzunluğundaki yaya yolu, orta refuj ve kaldırım çalışması için 845 bin YTL harcamada bulunduklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 16:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?