5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Melikgazi Belediyesi çalışıyor

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi sınırları içerisine yeni eklenen mahallelerdeki çalışmalar hızla devam ediyor. İldem mahallesinden sonra Turan'da yaklaşık 10 yıldır çöplük olarak kullanılan alan temizlenerek ağaçlandırılmaya hazır hale getirildi.

Açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sorumluluk alanları içerisine giren yerleşim yerlerini standardı yüksek hizmetlerle tanıştıracaklarını hatırlatarak, "Şimdi bu sözlerimizi birer birer yerine getirmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Turan bölgesinde daha önce taş ocağı ve çöplük olarak kullanılan alandan dolayı vatandaşlarımız rahatsızlıklarını dile getirdiler. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz burada bir çalışma yaparak bu alanı temizledi. Gerek kötü koyuya, gerekse görüntü kirliliğine son verdiler. Ayrıca bu alanın yanı başında bulunan mezarlığa gelen vatandaşlarımız artık kötü kokudan dolayı rahatsız olmayacaklar. Bu alanı en kısa zamanda ağaçlandıracağız" dedi.

Turan Mahalle Muhtarı Mehmet Özdemir de, 15 yıldır mahalle muhtarlığı yaptığını ifade ederek, "Burası iki dönemdir çöplük olarak kullanılıyordu. Buralar yeşil alan olduğunda Turan Mahallemiz daha da güzelleşecek. Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 16:57:23
Güncelleme :29 Mayıs 2009 Cuma 16:58:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?