3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Melikgazi Belediyesi çalışıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Necip Fazıl Bulvarı ile Kartal bulvarı arasındaki yol ile Nazımbey bulvarının Sokullu Caddesi ile İnönü Bulvarı arasındaki asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Büyükkılıç, bu çalışmaları sürdürürken Kaski, Elektrik şirketi, Doğalgaz ve Telekom ile sürekli istişare içerisinde olduklarını, alt yapı eksik varsa bu kurumların eksikleri giderdiklerini belirterek, bundan sonra yaz boz tahtası şeklindeki yol çalışmalarının son bulacağını, şehre yakışır yolları faaliyete geçireceklerini söyledi.

Yol yenileme çalışmalarının yapıldığı mahallelerde ayrıca eksi evler ile ilgili yıkım çalışmalarının hızla devam ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Hak sahibi vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Buralardaki yapmış olduğumuz 18 uygulamaları ile izale-i şüyuu hakkını doğurmak sureti ile hem merkeze iş alanları oluşturmaktayız, hem de buraların değerlendirilmesi açısından şehrimizde ki imar hareketliliğine ve hızlandırılmasına gayret ediyoruz” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç son olarak, 25 Haziran Çarşamba günü Aşık Veysel Bulvarı ile Talas Bulvarı arasında yapımı tamamlanan Üniversite yolunun açılışını yapacaklarını, 27 Haziran Cuma günü de Becen mahallesinde yapılan çalışmalar ile ilgili görsel brifing olacağını belirterek, amaçlarının yapılan çalışmaları Kayseri kamuoyu ile paylaşmak ve bilgilendirmek olduğunu sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 12:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?