5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Melikgazi Belediyesi kışa hazır

MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NİN KIŞ HAZIRLIKLARI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak kış hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2009 yılında 7 yerleşim bölgesi ile alan ve nüfus olarak büyüdüklerini anımsattı. Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak her yıl yapılan Kış Koordinasyon Toplantıları ile yapılacak çalışmalar bir plan içerisinde sıralanmakta ve iş görev çizelgesi hazırlanmaktadır. Yani kar temizleme, tuz serpme, kaldırım ve çarşı içi temizlik ekipleri oluşturulmakta ve kimlerin hangi araçlarla bu ekiplerde yer alacağı önceden planlanmaktadır " dedi.

Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü'nün bünyesinde var olan araç ve ekipmanlara ilave olarak bu yıl 3 adet tuz serici ile kar bıçağı ve 2 adet de kar bıçağı ekipmanın satın alınarak araç parkının genişletildiğini ifade eden Büyükkılıç, Kayseri ilinin en büyük ve en fazla nüfusa sahip ilçesi olan Melikgazi'de özelikle okul yolları, otobüs ve dolmuş yolları, ana cadde ve hastane yollarının sürekli açık bulundurulacağını kaydetti.

Büyükkılıç, kış aylarında kar temizleme ekiplerinin daha etkin ve verimli çalışabilmesi için fen işleri biriminden kamyon, greyder, dozer ve işgücü takviyesi yapıldığını sözlerine ekledi.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NİN KIŞ HAZIRLIKLARI
MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NİN KIŞ HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 17:08:05
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 17:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?