5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Melikgazi Belediyesi’nden alternatif yol

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’DEN ALTERNATİF YOL

Kayseri’nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kırandı bölgesi ile Talas ilçesi arasında yeni bir yol çalışması yapılarak, alternatif bir ulaşımı ilçeye kazandıracaklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, Kıranardı ile Talas ilçesi arasında şu anda var olan yolun Kıranardı merkezi ile Endürlük yerleşim alanı içerisinden geçtiğini hatırlatarak, “Kıranardı ile Talas ilçesi arasında açılacak yeni alternatif yol ile Kıranardı ve Endürlük yerleşim alanlarına girilmeden Kıranardı-Talas bağlantısı yapılacak. Kıranardı’nın Hisarcık girişi, Kıranardı mezarlık önü, Kıranardı Köprüsü yanından kum ocağı, Ali Dağı eteklerinden Talas yoluna bağlanacak” dedi.

Kıranardı Karşıharman mevkiinde yer alan 2 araçlık köprünün Melikgazi Belediyesi’nce yeniden inşa edilerek 4 araç geçişli hale getirildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Karşıharman mevkisinde yer alan köprünün yanından başlayacak olan yeni yolun mevcut DSİ taşkın dere yatağı yanından kum ocağı ve Ali Dağı güney etekleri ile Talas ilçesine bağlanacağını kaydetti. Bu yol ile hem alternatif bir çevre yolu, hem turistlik ve doğa yolu hem de yazlıkçılar için yeni bir yol açılmış olacağını kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, yeni açılacak Kıranardı-Talas bağlantı yolunun ilçeye hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 18:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?